caixa popular

Rambleta torna a convertir-se en epicentre de la música surf

The Phantom Surfers actuaran amb el seu sarcasme i poca vergonya en la Terrassa Movistar

Rambleta torna a convertir-se en epicentre de la música surf
27/09/2017 -

Els reis absoluts del surf trash, The Phantom Surfers, es pujaran a l’escenari de la Terrassa Movistar d’Espai Rambleta per a delectar al públic amb eixa explosió de so reverberat i ho-fi que els fa únics.

Després que el centre cultural del barri de Sant Marcelino es convertira en epicentre del surf i rock’n roll el passat mes de maig amb el reeixit festival ‘Surforama’, diumenge que ve, 1 d’octubre, Rambleta tornarà a ser focus de la música surf amb la banda més divertida que haja donat mai el gènere.

Sol, gastronomia i bona música en directe per a tots els públics s’uneixen en una cita molt especial en la terrassa movistar de Rambleta amb The Phantom Surfers: Mel Bergam, àlies Swell, a la guitarra, Mike “Mouth” Lucas al baix, Maz “Spazz” Kattuah a la bateria i Johnny “Big Hand” Barlett en la guitarra.

El grup va sorgir a Los Angeles en 1988 apostant cegament pel surf des del seu costat més lúdic i disbauxat. Els seus directes, acompanyats de sarcasme i poca vergonya, els converteixen en els party kings.

Des del 22 de setembre fins a l’1 d’octubre visitaran les ciutats de Lleida, Platja d’Llaure, Barcelona, Tarragona, Alacant i València.

The Phantom Surfers arriben a València de la mà de Movistar, tan sols cal acostar-se a les seues tendes de la plaça de l’Ajuntament o Guillem de Castro per a agafar invitacions d’una actuació que no deixarà indiferent a ningú.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 5 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris