25n
Orgull
Orgull

Rambleta i 10 Sentits reuneixen set creadors valencians per a posar en marxa la producció pròpia ‘Telepatia’

Rambleta i 10 Sentits reuneixen set creadors valencians per a posar en marxa la producció pròpia ‘Telepatia’
17/05/2021 -

Com es pot contactar de veritat amb algú quan ni tan sols podem tocar-nos? A aquesta i altres qüestions al voltant de les fronteres dels afectes respon ‘Telepatia’, la producció pròpia que 10 Sentits i Rambleta estrenen els pròxims dies 18 i 19 de maig. Serà en el marc de ‘Fronteres’, lema de la desena edició d’aquesta trobada amb les arts vives que proposa una reflexió entorn dels límits i barreres que marquen l’ordre mundial.

Per a aquesta obra de creació horitzontal es pren com a material de base aquest leitmotiv, la frontera, i a partir d’aqueix lloc es construeix tota una investigació sobre “el micro i el macro, sobre el físic i el mental, i sobre quant desitgem, de manera natural, contactar sempre amb l’altre, suprimir tota davantera. I ara mateix encara més”. En temps d’afectes restringits, set creadors valencians han repensat com s’han vist alterades les relacions interpersonals en un moment tan delicat com aquest.

Comandats per Celso Giménez (La Tristura), els intèrprets Inka Romaní, Eva Rausell, María Tamarit, Javier Hedrosa, Jesús Muñoz i Héctor Arnau compartiran part dels materials que han anat testant i desenvolupant amb el desig, expressen, “de connectar, de no donar per fet que de tant en tant, algunes persones, es troben en el mateix espai per a compartir el temps, i el diuen teatre, o dansa. S’ajunten per a preguntar-se si el que ells senten l’estan sentint els altres, si el que els està passant a ells, li està passant a tothom”. Si les xicotetes fronteres individuals són infranquejables o existeix, de tant en tant, la màgia de la telepatia.

Amb ‘Telepatia’, 10 Sentits tanca la terna d’activitats programades en Rambleta aquesta edició. Un espai que continua sent seu habitual del Festival i que enguany ha acollit ‘Abans tot això era camp’, la instal·lació interactiva, concert i experiència escènica amb finalitats reflexius per a humans i plantes de David Orrico i el col·lectiu Nerval, i ‘Distància’, l’experiència escènica de ciència-ficció interactiva d’Onírica Mecànica; tots dos vinculats al projecte de residències artístiques conjuntes entre el Festival i el centre cultural dins de Graners de Creació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 18 =