25n
25N
25N

El Rallye Ciutat de València puntuarà per a la Copa d'Espanya

Isacar Marín

El Rallye Ciutat de València puntuarà per a la Copa d'Espanya
27/11/2019 -

La regidora d’Esports, Pilar Bernabé, ha assistit hui a l’acte de presentació de la 20a edició del Rallye Ciutat de València – Memorial Javi Sanz, una prova que se celebrarà els dies 29 i 30 de novembre i que conforma una altra vegada l’última cita del Campionat de Rallyes de la Comunitat. La carrera, organitzada per l’Escuderia Bengala i la sortida de la qual es produirà des de les Torres de Serrano, comptarà amb més de mig centenar de participants. A més, la gran novetat d’aquesta edició és que serà puntuable per a la Copa d’Espanya d’Escuderies de Rallyes d’Asfalt 2019.

La regidora d’Esports, Pilar Bernabé, ha manifestat que “és una sort que València compte amb una prova d’aquest nivell, amb 20 edicions a la seua esquena i amb la capacitat de germanor que crea en els diferents municipis”. “Cal acaronar-la i cuidar-la perquè complisca altres dues dècades d’història”, ha afegit.

La prova valenciana compta amb el suport de la FACV (Federació d’Automòbil de la Comunitat Valenciana) i de la RFEdA (Federació Espanyola d’Automòbil); i amb el suport tant de l’Ajuntament de València, per mitjà de la seua Fundació Esportiva Municipal, com de la Diputació de València.

RECORREGUT I PROGRAMA

Pel que respecta al recorregut, compta amb un total d’onze trams cronometrats a disputar, amb sis diferents a reconéixer i alguns d’ells completament nous. Els pilots recorreran més de 470 Km de la província de València, dels quals gairebé 140 Km són cronometrats.

En la jornada del divendres 29 de novembre es completaran els trams de Gestalgar i Xulilla, des de les 18.20 hores, just a continuació de la Cerimònia d’eixida des de les Torres de Serrano. Quant a la jornada del dissabte 30 de novembre, esmentar que els participants hauran d’enfrontar-se a set trams cronometrats des de les 09.30 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − tres =