25n
25N
25N

La XIV edició del Ral·li Ciutat de Gandia supera les expectatives i arriba al màxim d'inscrits

La XIV edició del Ral·li Ciutat de Gandia supera les expectatives i arriba al màxim d'inscrits
04/03/2020 -

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant; el president del Club Automobilisme Gandia, Manolo Manrique; Nacho Aviñó, president de la Federació d’Automobilisme de la Comunitat Valenciana; i Nacho Cuevas, en representació de Moll Autos com a patrocinador de la prova, han presentat aquest matí en roda de premsa la XIV edició del Ral·li Ciutat de Gandia que tindrà lloc el dissabte 7 de març i on participaran 79 equips, 48 ​d’ells ho faran en la modalitat de velocitat i 31 en la de regularitat.

La concentració de cotxes es donarà a partir de les 08.00 hores el dissabte a la plaça del Prado que es convertirà en el punt neuràlgic de la prova que donarà inici a les 12.00 hores, amb l’eixida d’un cotxe cada minut.

Lydia Morant va voler destacar que en aquesta XIV edició hi haurà participants vinguts de diferents zones com Cantàbria, Castella i Lleó, Madrid, Catalunya, Aragó, Múrcia i Comunitat Valenciana a més de comptar amb dos participants estrangers fins a arribar a la quota màxima de participants permesa en aquest tipus de proves després de superar en 14 les inscripcions de la passada edició. “Un altre cap de setmana més, Gandia compta amb un esdeveniment esportiu que fa que moltes persones ens visiten i coneguen la nostra ciutat a més de desestacionalitzar el turisme, gràcies a la feina que realitza el Club Automobilisme Gandia per organitzar una prova que logísticament és difícil d’organitzar”.

Els cotxes faran un recorregut de 212 km amb 86 d’ells cronometrats dividits en dos trams amb dues passades i que es disputaran a les carreteres de la zona d’Alacant, la Vall de Gallinera, la Vall d’Alcala i la Vall d’Ebo i Pego, on està programada la finalització de la prova.

Manolo Manrique va voler agrair als Ajuntaments de Gandia i Pego així com als patrocinadors i voluntaris les facilitats prestades per organitzar la prova. “Aquest any hem arribat al màxim d’inscripcions fins al punt que hem hagut de recalcar els horaris” i ha explicat que en aquesta edició la prova s’ha concentrat en una sola jornada. “Esperem que ens respecte la climatologia i que la gent puga gaudir del ral·li”.

Finalment, Manrique ha demanat als espectadors que respecten les indicacions de les persones de l’organització per garantir la seguretat en els diferents trams.

Per la seua banda, Nacho Aviñó va remarcar l’augment de les inscripcions. “El bon treball que es realitza a Gandia es reflecteix en la quantitat de participants. Pilots i equips venen a Gandia pel tracte que reben i el bé que s’organitza la prova. Aquest any s’han hagut de reinventar i el resultat ha estat positiu”

Finalment, Nacho Cuevas ha explicat que el patrocini de la prova consisteix en la cessió de vuit vehicles que realitzaran les tasques de control en els trams. “Des de Moll Autos estem molt contents de poder participar en aquest esdeveniment automobilístic que és ja una prova fixa en el calendari”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 19 =