25n
25N
25N

Raid Junior Aventura posa fi al programa escolar 'Educa Esport & Natura'

Raid Junior Aventura posa fi al programa escolar 'Educa Esport & Natura'
01/06/2018 -

Demà dissabte se celebra el Raid Junior Aventura Escolar València 2018, el conjunt d’activitats esportives que posa fi al programa escolar ‘Educa Esport & Natura’, impulsat per la Fundació Esportiva Municipal i l’Associació Prodemón per a menors de la ciutat.

A partir de les 9 del matí al voltant de 100 alumnes de nou col·legis de Primària, ESO i Batxillerat es donaran cita al rocòdrom del Complex Esportiu Cultural La Petxina i al Jardí del Túria, concretament a la zona del parc de Capçalera, per iniciar la jornada amb la recollida de dorsals. A continuació, començaran les activitats que consistiran en una carrera d’orientació, l’escalada del rocòdrom i una carrera esportiva per muntanya. Totes elles relacionades amb les unitats didàctiques que durant els últims mesos han desenvolupat els i les alumnes del programa: Educa Arc, Educa Senda i Educa Escala.

Finalitzada la jornada es donarà pas al recompte de punts i al lliurament de trofeus, al voltant de les dues de la vesprada. Els i les participants rebran, a més, un avituallament i un obsequi final, com a colofó al final de temporada.

El projecte ‘Educa Esport & Natura’ es posa en marxa cada any amb l’objectiu d’acostar la naturalesa als més joves a través de l’aprenentatge de tècniques i eines que els permeten desenvolupar l’esport a l’aire lliure, de forma individual i col·lectiva. En aquest sentit, les activitats estan 100 % subvencionades per la Fundació Esportiva Municipal en el marc de programa dels Jocs Esportius Municipals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − huit =

torrent