25n
25N
25N

Rafelbunyol triplica les ajudes mensuals de les ajudes socials d'emergència

Rafelbunyol triplica les ajudes mensuals de les ajudes socials d'emergència
01/06/2020 -

L’impacte econòmic de la pandèmia de la Covid-19 ha activat la resposta de les institucions públiques cap a la ciutadania, especialment cap a les persones en situació de major vulnerabilitat.

En aquesta línia, l’Ajuntament de Rafelbunyol ha posat tots els seus esforços en accions de protecció social amb l’objectiu que ningú es quede arrere. Per això, s’han triplicat les quantitats mensuals de les ajudes socials d’emergència, perquè en els mesos anteriors s’atenia unes 60 famílies, la qual cosa suposava uns 7.000 euros cada mes. Mentre que en els mesos d’abril i maig, el nombre de famílies ateses ha augmentat a 110, per un import de més de 24.000 euros mensuals.

Tal com assenyala la Regidora de Benestar Social, Antonia Romero: “La nostra prioritat en aquesta crisi és reforçar les ajudes i programes de Serveis Socials. Som conscients que aquesta situació està derivant en problemes socioeconòmics en moltes famílies del nostre poble”.

En paraules de l’alcalde de la localitat, Fran López: “És la nostra responsabilitat, dins del poc marge de maniobra econòmica del qual disposem, posar al servei de la ciutadania que pitjor l’està passant tots els recursos possibles.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 7 =