25n
25N
25N

Rafelbunyol tindrà un espai juvenil abans d'acabar l'any

Rafelbunyol tindrà un espai juvenil abans d'acabar l'any
17/05/2021 -

L’Ajuntament de Rafelbunyol ha començat els treballs de planificació i documentació per a la creació d’un espai municipal per a joves i adolescents. Un projecte que, a més, va sorgir dels mateixos veïns i veïnes en la 1a Edició dels Pressupostos Participatius de la localitat.

Durant la setmana passada l’alcalde de Rafelbunyol, Fran López, juntament amb la regidora de Joventut, Rosa Astor, i el personal tècnic de l’àrea, van visitar diferents instal·lacions juvenils de municipis referents en la gestió de l’àrea de joventut, com són Mislata i Quart de Poblet, amb la finalitat de recaptar informació sobre la gestió, necessitats tècniques, condicionament, programes i activitats dels espais juvenils.

D’aquesta manera l’Ajuntament de Rafelbunyol inicia els primers passos per a la posada en marxa de la creació d’un espai municipal per a joves i adolescents: una de les propostes ciutadanes guanyadores de la 1a Edició dels Pressupostos Participatius de la localitat i consistent en l’habilitació d’unes instal·lacions dedicades únicament a la població jove del municipi.

“La creació d’un Espai Juvenil és una prioritat per al nostre equip de govern. Per això, abans que acabe l’any, la gent jove de Rafelbunyol tindrà un espai propi, tal com es mereix” relata Fran López, alcalde de la localitat.

Per part seua, Rosa Astor, regidora de Joventut, afirma que “aquestes instal·lacions oferiran als nostres joves i adolescents un espai en el qual puguen reunir-se, socialitzar, gaudir d’activitats d’oci, formació i culturals i, també, participar activament en la vida del municipi”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × cinc =