25n
25N
25N

Rafelbunyol suspén les festes patronals de 2020

Rafelbunyol suspén les festes patronals de 2020
22/05/2020 -

Davant la situació d’emergència sanitària en el món a causa de la pandèmia de la Covid-19, mesures de seguretat com la distància interpersonal o la impossibilitat de celebrar actes multitudinaris han vingut per a quedar-se fins que existisca una vacuna o tractament efectiu contra la malaltia.

A causa d’això, des de la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Rafelbunyol, s’han realitzat reunions amb les festeres i festers del municipi, així com amb la Parròquia de Sant Antoni Abad. Fruit d’aquestes reunions, s’ha aconseguit unànimement la decisió de suspendre els festejos previstos per a l’any 2020 i traslladar-los a l’any 2021, mantenint a les festeres i festers d’enguany al capdavant de l’organització de les festes del pròxim any.

En paraules del regidor de Festes, Tono Ros: “Si hi ha una cosa que caracteritza a Rafelbunyol és la “germanor”, l’alegria i la solidaritat de les persones que formen part d’aquest poble. És una vertadera llàstima que hàgem de suspendre les nostres Festes, però, ara mateix, la seguretat i la vida estan per damunt de tot”.

Per part seua, l’alcalde de la localitat, Fran López, va destacar que “Rafelbunyol és un poble que, al setembre, viu i celebra amb fervor les seues festes patronals. Enguany no podrà ser i m’ompli de pena, però us puc assegurar que abans que ens adonem, quan aquest horror haja passat, celebrarem com mai, com a germans i germanes, les nostres Festes Patronals”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 10 =

Informacion coronavirus