25n
25N
25N

Rafelbunyol posa en marxa subvencions per a activitats extraescolars i excursions

Rafelbunyol posa en marxa subvencions per a activitats extraescolars i excursions
07/06/2021 -

Per primera vegada en la seua història, l’Ajuntament de Rafelbunyol, aprova per unanimitat al plenari ordinari del mes de maig, les bases reguladores d’aquestes subvencions amb l’objectiu que ningú es quede enrere.

Aquestes ajudes estan destinades a menors, d’entre 3 i 17 anys, que viuen en famílies amb situació de risc de vulnerabilitat i pretenen fomentar la realització d’activitats extraescolars així com la possibilitat d’acudir a les excursions escolars.

Unes ajudes destinades a fomentar i facilitar el desenvolupament social i els continguts extracurriculars. “Posem en marxa aquesta iniciativa perquè cap menor en edat escolar es quede sense gaudir de les activitats que li agraden per una qüestió econòmica, ja que és en aquest entorn on es desenvolupen destresses i habilitats específiques que són de l’interés dels i les menors” assegura Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

Una necessitat ja detectada per la comunitat educativa local què es pretén cobrir amb aquestes subvencions, que també contemplen la possibilitat de sufragar les despeses de les excursions escolars.

“Eixir d’excursió amb la resta de l’alumnat o practicar la seua disciplina extraescolar afavorida, té relació estreta amb el correcte desenvolupament social del o la menor, però va més enllà, i afecta de manera directa i indirecta a la seua salut física i mental” afirma Rosa Azor, regidora d’Educació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + dotze =