caixa popular

Rafelbunyol s'adhereix a l'Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible que impulsa la Generalitat

Rafelbunyol s'adhereix a l'Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible que impulsa la Generalitat
05/02/2018 -

El municipi valencià de Rafelbunyol ja forma part de l’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible, campanya que impulsa la Generalitat amb l’objectiu de divulgar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de Nacions Unides entre els alumnes de primària, secundària, batxillerat i formació professional.

El director general de Cooperació i Solidaritat, Federico Buyolo, i l’alcalde de Rafelbunyol, Francisco Alberto López, han presentat aquesta campanya en la localitat i han formalitzat l’adhesió d’aquest municipi a l’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible.

Després de la suma de Rafelbunyol a aquesta iniciativa, l’Aliança de Desenvolupament Sostenible ja aconsegueix a un total de 36 municipis valencians, ajuntaments que han subscrit el seu compromís en la divulgació dels ODS.

El director general de Cooperació i Solidaritat ha posat l’accent en la importància de seguir treballant a nivell municipal per a “sensibilitzar i implicar a la ciutadania amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible que cerquen posar fi a la pobresa, lluitar contra les desigualtats, la injustícia i fer front al canvi climàtic”.

Per a Federico Buyolo “es tracta de generar aliances per a gestionar junts en la mateixa dinàmica, fer una gran xarxa per a territorialitzar els Objectius de Desenvolupament Sostenible i contribuir, entre tots a la millora del planeta”, ha dit.

Tal com arreplega l’acord signat, els ODS van ser aprovats per l’Assemblea General de les Nacions Unides el setembre de 2015. L’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible està integrada per municipis de la Comunitat Valenciana que s’han unit a aquesta iniciativa per a acostar els objectius de l’ ODS a la societat valenciana.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 15 =

Paiporta
Tardor
cultura als barris