25n
Orgull
Orgull

L'Ajuntament de Rafelbunyol rehabilita el Centre de Formació de Persones Adultes

L'Ajuntament de Rafelbunyol rehabilita el Centre de Formació de Persones Adultes
14/10/2020 -

L’Ajuntament de Rafelbunyol ha rehabilitat el Centre de Formació de Persones Adultes que ja ha començat el nou curs acadèmic amb les seues instal·lacions renovades.

Les obres de millora d’aquest Centre Educatiu van més enllà d’una reforma exterior, es tracta de facilitar l’educació a totes les persones, fomentat l’accessibilitat total de l’edifici. Un centre al qual acudeixen moltes persones majors amb la seua capacitat motora minorada.

“Apostem per una educació inclusiva i de qualitat, en igualtat de condicions. No volem que cap persona es queden enrere. L’accés a l’educació per a les persones amb discapacitat és una prioritat per a nosaltres, ja que és un col·lectiu amb més vulnerabilitat i més probabilitat de no assistir a l’escola o abandonar-la abans d’acabar l’educació” afirma Rosa Azor, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Rafelbunyol.

Després de la realització d’una nova façana i la millora interna dels espais per a dotar al centre de major capacitat per a augmentar l’oferta acadèmica, s’ha realitzat aquesta inversió de 38.000 € amb el Pla de Millora d’Espais Educatius 2019 de la Diputació de València.

“La voluntat de l’Ajuntament Rafelbunyol és millorar l’accessibilitat del Centre de Formació de Persones Adultes de Rafelbunyol, és a dir, que les persones amb mobilitat reduïda puguen accedir sense barreres arquitectòniques a la planta primera amb l’adaptació d’un bany de la planta primera per a fer-lo accessible i la instal·lació d’un ascensor” declara Santiago Bellver, regidor d’Urbanisme.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 5 =