25n
25N
25N

Rafelbunyol rep la certificació d'habitatges de Consum Quasi Nul

Rafelbunyol rep la certificació d'habitatges de Consum Quasi Nul
08/11/2019 -

L’empresa de Rafelbunyol Rael Arquitectura ha presentat hui dos unifamiliars biosaludables que gràcies a l’alta eficiència energètica i la seua baixa petjada ecològica permetran un estalvi anual de 140.000 litres d’aigua. Unes edificacions que han aconseguit obtenir l’exigent certificació alemanya Passivhaus que les valida com a habitatges de Consum Quasi Nul.

Aquestes construccions compten amb gran aïllament tèrmic, un rigorós control d’infiltracions i la màxima qualitat de l’aire interior, a més d’aprofitar l’energia del sol per a una millor climatització, reduint el seu consum energètic entre un 75 i 90% sobre les construccions convencionals.

Aquests habitatges són les primeres a obtenir aquesta estricta certificació en tota la Comunitat Valenciana. Un procés per l’excel·lència en l’eficiència energètica en el qual l’estudi d’arquitectura local promotor d’aquest projecte ha volgut anar més enllà de la certificació Passivhaus estàndard per a aconseguir el segell Passivhaus Plus que només tenen 5 edificacions més en tota Espanya i que suposa la producció d’energia renovable pròpia, l’excedent de la qual podrà ser utilitzat pels veïns i veïnes d’aquests habitatges.

“Rafelbunyol és hui, gràcies a aquests habitatges, millor del que era ahir”, ha assegurat Fran López, alcalde de Rafelbunyol. A més, ha donat l’enhorabona per aquest important projecte a l’empresa local i ha aprofitat per a destacar la necessitat de més construccions d’aquest tipus i la importància de la seua promoció pels organismes governamentals.

Rael Arquitectura, empresa pionera i especialista en arquitectura eficient i biosaludable, ha aconseguit aquest prestigiós segell i ha apostat per la innovació amb la creació d’un sistema de conversió d’aigües grises que possibilitarà l’estalvi de 70.000 litres d’aigua anuals per habitatge.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + un =