25n
25N
25N

Rafelbunyol reprén els seus Programes de Formació i Qualificació Bàsica

El dilluns, 21 de setembre, comencen les classes d’aquest programa, dirigit a joves a partir de 16 anys que volen obrir les seues portes al mercat laboral.

Rafelbunyol reprén els seus Programes de Formació i Qualificació Bàsica
18/09/2020 -

Amb l’inici del nou curs escolar, dilluns que ve, 21 de setembre, s’inicien les classes dels Programes en Formació i Qualificació Bàsica (PFCB). Aquests programes, les activitats dels quals estan dirigides a diferents àmbits productius com la fusteria metàl·lica i el treball amb ceràmica, estan dirigits a persones joves, a partir de 16 anys, amb l’objectiu d’encaminar-los cap al mercat laboral amb el major grau de qualificació professional possible.

L’alcalde de la localitat, Fran López, va destacar “la vital importància que tenen aquest tipus de programes per a moltes persones joves del nostre municipi que volen accedir al mercat laboral però no compten amb la titulació educativa necessària. Mitjançant aquests programes, se’ls ofereix la formació i orientació laboral necessària perquè accedisquen a una carrera professional en les millors condicions.”

Per part seua, la regidora d’Educació, Rosa Astor, va declarar “Els PFQB són útils, permeten que no es deixe a cap persona jove arrere en el procés d’incorporació a la vida laboral. Sense anar més lluny, en una de les modalitats en els últims anys, el percentatge d’ocupació en acabar el curs és d’entre un 70 i un 80%”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 16 =