25n
25N
25N

Rafelbunyol convoca la II edició del concurs d'interpretació Re_Cre@, emmarcat en el Rafel Festival

Rafelbunyol convoca la II edició del concurs d'interpretació Re_Cre@, emmarcat en el Rafel Festival
25/07/2019 -

El Festival de Música Contemporània “Rafel Festival” inclou en la seua VIII edició la segona convocatòria del Concurs internacional d’interpretació de Música de nova creació “Re_Cre@. El Festival se celebrarà en octubre i novembre a l’Auditori Rafelbunyol.

L’objectiu del concurs és fomentar la interpretació de la música contemporània o de nova creació i la difusió dels compositors, especialment els valencians. El jurat premia el repertori seleccionat per les formacions que es presenten i, a més, la formació guanyadora és programada en les edicions següents del Festival Ensems i del mateix Rafel Festival, on realitzaran l’estrena absoluta d’una obra per encàrrec, de l’Institut Valencià de Cultura, a algun compositor o compositora del territori valencià.

Es poden presentar formacions de qualsevol país, sense restriccions territorials. De fet en la primera edició, de les 15 formacions que es van presentar, 7 eren procedents de fora d’Espanya i 5 d’altres comunitats autònomes diferents de la Comunitat Valenciana.

Els i les joves que competeixen han de ser menors de 35 anys i demostrar les seues destreses en la interpretació d’obres musicals actuals en tots els seus mitjans, ja que tenen cabuda tant la música acústica com la fusió d’arts escèniques o arts mixtes, la música electrònica i música electroacústica i l’art sonor.

Jurat internacional

El jurat de la segona edició del “Re_Cre@” està compost per cinc integrants: el compositor i director d’Ensems, Voro Garcia, la professora i violinista a l’Orquestra de València i integrant de B3: Brouwer Trio i l’Ensemble d’Arts, Jenny Guerra, el compositor i professor de la Musikhochschule Hamburg i director artístic de l’estudi d’electrònica al conservatori de Lübeck, Alexander Schubert, i els japonesos integrants del duo “Tsumug ito Norio Sato i Maya Kimura.

Re_Cre@“, està recolzat per l’Ajuntament de Rafelbunyol, l’Institut Valencià de Cultura, el Festival Ensems, la Diputació de València i la Fundació SGAE i es realitzarà en dues fases: una primera selecció sobre la base de currículum i gravació, i una segona fase amb audició pública, per part dels grups seleccionats que actuaran a l’Auditori Rafelbunyol el 20 d’octubre.

La data límit per a inscriure’s és 15 de setembre de 2019 i les bases es troben detallades en la pàgina web del Festival https://rafelfestival.com/.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + huit =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent