25n
25N
25N

Rafelbunyol executarà 6 propostes dels ciutadans provinents dels pressupostos participatius

Rafelbunyol executarà 6 propostes dels ciutadans provinents dels pressupostos participatius
18/10/2019 -

Durant els darrers mesos l’Ajuntament de Rafelbunyol s’ha trobat immers en els seus primers pressupostos participatius, mitjançant els quals, el mateix veïnat ha decidit que s’han d’invertir 75.000 € del pressupost municipal de 2020.
Finalitzada la fase de votacions ciutadanes el darrer 3 d’octubre i tenint en compte el nombre de vots obtinguts per cada proposta ciutadana, així com el seu cost d’execució, són 6 les propostes que el consistori podrà realitzar durant l’any vinent.

Propostes relacionades amb menors i adolescents han sigut les més avalades per la ciutadania, com la realització d’un projecte de patis inclusius i coeducadors, el qual encapçala la llista de les propostes més votades amb 134 vots, així com la millora de les instal·lacions del col·legi públic antic, amb 103 vots, i la creació d’un lloc per a joves i adolescents, proposta que ha obtingut 91 vots.

En un exercici de transparència i rendició de comptes, l’entitat municipal ha elaborat un ‘Informe de resultats dels Pressupostos Participatius de Rafelbunyol 2019-2020’, que ha posat a disposició de la ciutadania mitjançant la seua publicació en el Portal de Participació Ciutadana. A més, per tal d’explicar aquests resultats, el proper dimecres 23 d’octubre, a les 18.30 h, en la Sala d’Audiovisuals, l’Ajuntament realitzarà una reunió informativa dirigida a la ciutadania.

Fran López, alcalde de Rafelbunyol, ha manifestat la seua satisfacció amb aquesta primera edició de pressupostos participatius en la localitat: “Un dels principis de la nostra filosofia de govern és disminuir la distància que tradicionalment ha existit entre la ciutadania i les institucions i, sens dubte, ho estem aconseguint. Està sent molt gratificant comprovar com els veïns i veïnes estan cada vegada més empoderats com a ciutadans i ciutadanes i s’impliquen en la millora del poble. Són més de 100 les propostes ciutadanes que es van fer i, en aquest sentit, és important que la gent també sàpia que, a més de les 6 propostes que executarem l’any que ve amb els 75.000 € reservats a pressupostos participatius, es van presentar propostes molt bones i que han suscitat l’interés de l’equip de govern”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + deu =