25n
Orgull
Orgull

Rafelbunyol presenta les seues eines municipals de transparència

La presentació, dirigida a la ciutadania, tindrà forma de taller i es realitzarà el dimecres 21 d’octubre, a les 18:30h, a la Sala d’Audiovisuals de la Casa de la Cultura.

Rafelbunyol presenta les seues eines municipals de transparència
16/10/2020 -

Un dels objectius de la ‘Estratègia de Transparència de Rafelbunyol 2020’ és millorar el coneixement de la ciutadania sobre la transparència i la publicitat activa.

Dins d’aquest àmbit d’actuació, el dimecres 21 d’octubre, a les 18:30h, a la Sala d’Audiovisuals de la Casa de la Cultura, l’Ajuntament de Rafelbunyol durà a terme una presentació pública dirigida als veïns i veïnes, en la qual sota la forma de taller donarà a conéixer les principals eines de transparència existents en la localitat, amb la finalitat millorar la seua utilització i comprensió per part de la població.

I és que, com destaca Fran López, Alcalde de Rafelbunyol, “per a aproximar la gestió pública municipal a la ciutadania és fonamental que aquesta conega i sàpia manejar les eines que des del consistori utilitzem per a posar a la seua disposició la informació pública”.

Tant aquesta actuació com part de les contemplades en la ‘Estratègia de Transparència de Rafelbunyol 2020’ han sigut subvencionades per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, trobant-se, a més, aquest projecte entre els tres millor valorats per l’esmentada institució dins de la seua convocatòria d’ajudes a entitats locals de la Comunitat Valenciana per al foment de la transparència.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + cinc =