25n
25N
25N

Rafelbunyol presenta el seu pla estratègic de policia local fins a 2020

Rafelbunyol presenta el seu pla estratègic de policia local fins a 2020
18/12/2017 -

La Policia Local de Rafelbunyol, en la seua reunió anual de balanç, presenta el seu pla estratègic fins a 2020.

L’alcalde, Fran López, ha presentat a la plantilla el pla dissenyat per l’Intendent de la Policia Local, Alfredo Pacheco, que arreplega tant objectius com les estratègies per a aconseguir-los durant el pròxim període. Una eina fonamental en les organitzacions modernes, que parteix de l’anàlisi dels anteriors plans i dels ja resultats aconseguits tant a nivell intern en la com en els serveis a la ciutadania.

Des de 2015 s’han dut a terme més de 5000 serveis anuals destacant el nombre creixent de vigilàncies de seguretat, els serveis de protecció de menors i davant la violència de gènere, així com les assistències per emergències, ressenyant per la seua importància dos serveis realitzats durant l’any que van aconseguir salvar la vida de sengles homes després de patir una parada cardiorrespiratòria amb l’ús de desfibril·ladors.

En termes de la Prefectura del cos cal destacar la bona disposició assolida en la plantilla per a ajudar al veïnatge i millorar la convivència a través de la mediació i gestió de conflictes.

El pròxim pla estratègic és el tercer consecutiu desenvolupat en el cos policial, que consolida una policia comunitària al servei de la ciutadania, seguint el model integral de seguretat actualment present en els principals cossos policials europeus.

Les propostes de desenvolupament se centren en tres grans línies estratègiques: la continuació del reforç de serveis de vigilància i seguretat mitjançant l’anàlisi de dades, l’augment de recursos en l’atenció policial dels problemes sociocomunitaris, com els implantats amb el sistema VioGen, i, finalment, el desenvolupament intern organitzatiu consistent en la consolidació de la plantilla i reforç de la seua formació, la implantació de serveis informatitzats integrals o les noves dotacions materials.

En aquest sentit, Fran López va exposar l’important esforç per al pròxim any que es va a realitzar per a habilitar unes dependències policials pròpies, la renovació de la flota de vehicles en forma de renting o el canvi del sistema d’emissores per una moderna xarxa digital de telecomunicacions que permeta la coordinació amb altres serveis d’emergències de la Generalitat Valenciana.

Durant l’exposició es van reconèixer treballs destacats, com els realitzats pels agents tutors, així com el compromís i bon ambient laboral existent, informat l’inici d’un projecte d’organització saludable i prevenció de riscos psicosocials específic per als policies locals que l’intendent exposarà en un congrés internacional de recursos humans.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + cinc =