25n
25N
25N

Rafelbunyol millora els edificis públics

Rafelbunyol millora els edificis públics
07/10/2020 -

L’Ajuntament de Rafelbunyol ha realitzat treballs de millora i rehabilitació en diversos edificis públics municipals com la Casa de la Cultura, el Consistori, Centre Social i el Complex Esportiu Paco Camarasa de la localitat.

“Seguim treballant per a millorar els nostres serveis a la ciutadania, amb espais segurs i modernitzats que asseguren la qualitat de l’atenció i la pràctica d’activitats en les diferents àrees: associacionisme, cultura, esports… La conservació del nostre patrimoni per a dotar dels millors serveis, és una prioritat” assegura Santiago Bellver, regidor d’Obres Públiques.

En aquesta intervenció s’ha reparat la coberta de l’edifici de l’Ajuntament i els danys a la primera planta que a més s’adequarà a les noves necessitats del Consistori. També, s’ha arreglat la façana de la sala d’exposicions de Casa Cultura, els vestuaris i les cobertes de les piscines del Complex Esportiu Paco Camarasa i una important rehabilitació de la coberta i façana del Centre Social així com els danys a l’interior d’aquest.

Unes obres que han sigut possibles gràcies a la subvenció del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =

bombers
bombers