25n
25N
25N

Rafelbunyol, més ben valorat en participació i 2n en transparència

Rafelbunyol, més ben valorat en participació i 2n en transparència
12/12/2019 -

La delegació de Govern Obert i Participació de la Diputació de València ha subvencionat un total de 86 projectes d’entitats locals de la província per al foment de la participació ciutadana, la transparència i l’accés a la informació pública.

D’entre els més de 125 projectes presentats a la convocatòria d’aquestes subvencions, destaca el de ‘Pressupostos Participatius de Rafelbunyol 2019-2020’, que és el projecte de participació més ben puntuat juntament amb el de l’Ajuntament d’Alaquàs, i l”Estratègia Anual de Transparència i Publicitat Activa’, que és el segon amb millor puntuació entre els projectes en aquesta modalitat.

Així, el consistori ha aconseguit el màxim finançament: 10.000 euros per al projecte de participació i la mateixa quantitat per al de transparència, que permetran sufragar les despeses de la implementació de les actuacions en matèria de Govern Obert dutes a terme per l’ajuntament durant enguany.

“Des de l’Ajuntament de Rafelbunyol estem molt contents per aquest reconeixement que fa la Diputació de València valorant-nos com el millor projecte de participació i el segon de transparència, i ens anima a continuar treballant en aquesta tasca de modernitzar l’Administració Local perquè els i les veïnes tinguen el màxim grau de transparència i, així mateix, aconseguir aquest Rafelbunyol del S. XXI cada vegada més pròxim i en el qual la ciutadania sap que pot decidir quin és el present i futur d’aquest”, ha declarat Fran López, alcalde de la localitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =

Informacion coronavirus