25n
25N
25N

Rafelbunyol lluita contra la bretxa digital repartint 14 ordinadors amb internet

El repartiment s’ha realitzat a l’alumnat de 4t,5é i 6é de primària detectat pels centres educatius del municipi.

Rafelbunyol lluita contra la bretxa digital repartint 14 ordinadors amb internet
08/05/2020 -

Després de l’adopció de mesures per part de la Conselleria d’Educació per a combatre la bretxa digital com el repartiment de tauletes a l’alumnat més vulnerable de l’educació secundària, en cada municipi, es prenen decisions encaminades a combatre aquesta bretxa digital entre l’alumnat d’infantil i primària. És el cas de Rafelbunyol, l’Ajuntament va repartir ahir 14 ordinadors portàtils amb connexió a internet per a l’alumnat de 4t, 5é i 6é de primària en condicions de desigualtat que han detectat els equips directius dels dos centres educatius del municipi.

La regidora d’educació, Rosa Astor, va assenyalar que “La desigualtat en l’àmbit educatiu és una de les majors barreres a les quals ens enfrontem i, per això, prenem mesures d’aquest tipus, destinades a fomentar la igualtat absoluta d’oportunitats de l’alumnat per a rebre una educació de qualitat i poder finalitzar aquest curs escolar de la forma més normal possible”.

L’alcalde de la localitat, Fran López va destacar que “L’Ajuntament de Rafelbunyol, tenint en compte l’estret marge de maniobra en competències i pressupost que tenim, té una voluntat clara: No deixar a ningú arrere ni durant la crisi sanitària ni en els dies que vindran després. Aquest tipus de mesures són de caràcter pal·liatiu, busquen reconduir situacions de desigualtat que sorgeixen a l’albor de la crisi de la Covid19. Per al dia de demà, comptem amb línies estratègiques d’actuació més profundes, recollides en el Pacte dels Germanells, el major acord polític de la història de Rafelbunyol”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 16 =