25n
Orgull
Orgull

L’Ajuntament posa en marxa Rafelbunyol Juga

L’Ajuntament posa en marxa Rafelbunyol Juga
08/10/2020 -

L’Ajuntament de Rafelbunyol, des de les seues Regidories d’Infància, Medi Ambient i Sostenibilitat Ambiental, ha posat en marxa el projecte “Rafelbunyol Juga” .

Aquesta iniciativa que es desenvolupa en la plaça de la Corona, naix amb l’objectiu d’aconseguir que la infància torne a donar vida a aquest espai. “Encara que fa molts anys aquesta plaça solia estar plena de xiquets i xiquetes jugant, actualment la plaça ha quedat en desús. Volem recuperar la seua tradició al mateix temps que donem alternatives, amb espai saludables i divertits, a la infància de la nostra localitat” ens compta Rosa Astor, regidora d’Infància de l’Ajuntament de Rafelbunyol.

“Volem que els més xicotets i les més xicotetes de la casa juguen al carrer com ho féiem abans, relacionant-se de manera sana i directa. Tenim grans parcs però també places i qualsevol projecte que promocione el gaudi de l’oci i temps lliure de manera saludable ens sembla prioritari” afirma Fran López, alcalde de la localitat.

El projecte “Rafelbunyol Juga”, per al qual prèviament s’ha elaborat un disseny per part de les tècniques d’Urbanisme municipals, consta de dos circuits al llarg del passeig, separats per trams d’edat, amb jocs que fomenten la psicomotricitat pintats en el sòl. A més, s’ha afegit en lletres de gran grandària el nom del projecte ocupant tota la zona de passeig i plaça. Un treball d’adequació dels espais que no haguera sigut possible sense el treball i implicació dels pintors municipals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =