25n
25N
25N

Rafelbunyol llança una eina online de l'Àrea Empresarial

Rafelbunyol llança una eina online de l'Àrea Empresarial
04/06/2020 -

Dins del projecte d’Àrea Empresarial de Rafelbunyol, l’ajuntament ha fet un nou pas en la promoció del teixit econòmic local amb el desenvolupament d’una eina online de l’àrea. Aquesta eina consisteix en l’elaboració d’un catàleg d’activitats que realitzen les empreses situades en el Polígon Industrial, que inclou un inventari de les empreses, comerços i indústries existents i amb informació detallada dels mateixos i eines de suport cartogràfiques, de geolocalització i de cerca online.

A més, s’ha afegit la ubicació de les naus i solars existents que estan disponibles amb l’objectiu de desenvolupar el potencial de la seua localització estratègica posicionat en l’Àrea Empresarial al voltant de la ciutat de València, tal com asseguren fonts empresarials.

El regidor de comerç i indústria, Fernando Ciges, va destacar que “aquesta eina suposarà un pas avant en la dinamització del teixit econòmic de Rafelbunyol, fent més senzill per a possibles clients l’accés a la informació de les empreses del municipi”.

Per part seua, l’alcalde de la localitat, Fran López, va voler assenyalar que “Rafelbunyol continua avançant en una agenda en la qual la digitalització i la modernització són dos pilars prioritaris. L’Ajuntament de Rafelbunyol continuarà treballant sobre aquests eixos”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − nou =