25n
25N
25N

Rafelbunyol posa en marxa una nova edició del servei “Aula taller”, per a persones amb discapacitat

Aquesta iniciativa, que suma un any més, està coordinada per la regidoria d’Educació i la de Serveis Socials.

Rafelbunyol posa en marxa una nova edició del servei “Aula taller”, per a persones amb discapacitat
16/09/2020 -

Un any més, un nou curs del programa “Aula taller“, dona inici. Aquests cursos, dirigits a persones adultes amb diversitat funcional de Rafelbunyol, han experimentat un canvi en la metodologia docent i d’actuació. Aquest nou curs, s’oferiran activitats noves com a treball agrícola en l’hort, natació i, especialment, activitats dirigides a incrementar l’autonomia personal de l’alumnat.

L’alcalde de la localitat, Fran López, ha declarat: “La importància que tenen aquest tipus d’iniciatives educatives i de benestar social per a l’equip de govern de l’Ajuntament de Rafelbunyol. Els ajuntaments, mentre són la institució més pròxima a la ciutadania i les seues demandes, han de treballar intensament per fer, en la mesura que siga possible, la vida més senzilla a les seues veïnes i veïns.”

Per part seua, la regidora d’Educació, Rosa Astor va voler destacar que “la voluntat d’aquest equip de govern ha sigut sempre que en aquests cursos es passe d’una metodologia de “cura” a una que potencie l’activitat de l’alumnat, amb vista a reforçar les seues interaccions socials i, especialment, la seua autonomia personal. Entenem aquests cursos com un mecanisme d’activació, no com un acompanyament passiu.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 1 =