25n
25N
25N

Rafelbunyol inverteix més de 60.000 euros en Sant Antoni

Rafelbunyol inverteix més de 60.000 euros en Sant Antoni
07/08/2019 -

L’Ajuntament de Rafelbunyol inverteix 61.952 € en una de les festivitats amb més tradició en el municipi: Sant Antoni, patró dels animals.

Conscient de la importància de conservar els senyals d’identitat de Rafelbunyol i vetlar per la continuïtat de les festivitats més arrelades en la localitat, el Consistori ha invertit en la dotació d’infraestructures amb construcció i instal·lació del primer recinte propi de zona de focs on realitzar les coetàs.

Es tracta d’una gàbia desmuntable, finançada a través del Pla de Serveis d’Obres Municipals (SOM) de la Diputació de València, de 16 metres de llarg per 8 metres d’ample.

128 metres quadrats que se sustenten en 10 pilars, 5 a cada costat del carrer Magdalena, els fonaments del qual ja han sigut instal·lats de manera permanent en el subsòl d’aquesta via principal i coberts per planxes metàl·liques per a la correcta circulació de vehicles.

Aquest coetòdrom es muntarà per primera vegada després de les festes populars i patronals, és a dir, a mitjà del mes de setembre, amb l’objectiu de provar la seua funcionalitat i seguretat, com a posada a punt per a la setmana del 14 al 20 de gener del 2020, dates de la festivitat de Sant Antoni en la nostra localitat.

No obstant això, aquesta no ha sigut l’única inversió de l’Ajuntament per a la seua posada a punt. Amb la premissa de reduir la despesa energètica, s’han modernitzat i adaptat les instal·lacions d’enllumenat públic dels carrers Diputació, Sants de la Pedra, Alacant, Constitució i Comunitat Valenciana.

Una inversió de 78.809,07 €, subvencionada per l’IFS 2018 de la Diputació de València que contribuirà a fer de Rafelbunyol una localitat eficient energèticament i sostenible.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 10 =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent