25n
25N
25N

Rafelbunyol inaugura l'exposició "Des de les fronteres del silenci" sobre Carmelina Sánchez-Cutillas

Rafelbunyol inaugura l'exposició "Des de les fronteres del silenci" sobre Carmelina Sánchez-Cutillas
23/04/2021 -

L’Ajuntament de Rafelbunyol, amb motiu del Dia del Llibre, inaugura l’exposició “Des de les fronteres del silenci” que es podrà visitar fins al 30 d’abril a la Biblioteca Pública Municipal.

Les regidories de Cultura i Igualtat commemoren aquest 23 d’abril amb una mostra sobre la figura de Carmelina Sánchez-Cutillas, declarada escriptora de l’any 2020-2021 per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

L’acte inaugural que tindrà lloc aquesta vesprada a les 17:30 comptarà amb la presència de l’alcalde, Fran López, la regidora de Cultura i Igualtat, Alicia Piquer i representants dels grups polítics de la Corporació Municipal.

“Aquesta iniciativa s’emmarca dins del projecte ‘Perquè puc ser seré’ en el que destaquem el rellevant paper de les dones al llarg de la història, visibilitzant els seus assoliments. Unir cultura i igualtat de manera transversal per a posar nom femení al Dia del llibre és donar rellevància a les dones que no han estat reconegudes durant molt de temps” afirma Alicia Piquer, regidora d’Igualtat i Cultura.

Una mostra de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua que fa un repàs dels aspectes personals i literaris més importants i destacats de Carmelina Sánchez-Cutillas a través de roll-ups molt visuals que podrem veure com va viure amb gran passió la seua tasca com a estudiosa de la història medieval valenciana i la creació literària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =