25n
25N
25N

Rafelbunyol celebra la III Edició del RFT

Rafelbunyol celebra la III Edició del RFT
23/09/2019 -

Aquest diumenge, 29 de setembre, se celebrarà la tercera edició del Festival de cultura urbana “Rafelbunyol Final de Trajecte” (RFT). Una edició caracteritzada per l’aposta del paper de la dona dins del món del graffiti amb les populars Barbiturikills i la Nena Wapa amb una participació destacada.

Seguint el compromís de l’Ajuntament per fer de la igualtat un element transversal a totes les activitats, en aquesta edició s’ha convidat a dues dones reconegudes artistes a intervenir dos espais municipals.

A més de continuar amb els requisits que totes les expressions artístiques del festival estaran lliures d’expressions sexistes o denigrants cap a qualsevol col·lectiu.

A les 10 hores començarà el festival amb una Jam de Graffiti en la qual participaran 14 artistes, representatius de l’estat actual del graffiti en la Comunitat Valenciana: Hot, Sueño, Nokes, Yeko, Herer, Opio, Grams, Mental, Fasto, Benz, Lehs, Tone, Mini i Nesy. Una fusió d’estils i una combinació de tècniques que predominen hui dia en el llenguatge de l’art urbà.

A la vegada que se celebra la Jam, Barbiturikills, al carrer Magdalena, i la Nena Wapa, a l’estació de metro, intervindran dos dels murs municipals més transitats de la nostra localitat amb dos grans murals mostra del seu art.

La pretensió d’aquest festival de Cultura Urbana és la utilització de l’espai públic per a aconseguir la seua transformació en un lloc de participació ciutadana, respectant la propietat privada i distanciant-se de qualsevol acte vandàlic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 12 =