25n
25N
25N

Rafelbunyol habilita una passarel·la de pagament en línia per als tributs municipals

Rafelbunyol habilita una passarel·la de pagament en línia per als tributs municipals
23/09/2020 -

Aquesta iniciativa s’ha dut a terme atenent la necessitat de fomentar els tràmits telemàtics davant la situació pandèmica actual i en línia amb la modernització de l’administració virtual del consistori.

Davant l’inici a Rafelbunyol de la campanya de recaptació en període voluntari de l’IBI de Naturalesa Rústica, l’IAE i Vehicles, Fems i Guals, que durarà fins al pròxim 26 de novembre, l’Ajuntament ha anunciat el llançament d’una passarel·la de pagament en línia per als impostos municipals.

Aquesta passarel·la, inserida en la web de l’Ajuntament a través del domini rafelbunyol.com/tributos, acceptarà pagaments telemàtics a través de targeta de crèdit o dèbit, asseguren fonts municipals.

En paraules del regidor d’Hisenda i alcalde de la localitat, Fran López: “Aquesta iniciativa adapta la tributació municipal, no sols a la situació actual, que ens exigeix un major grau de tràmits telemàtics, sinó a la modernitat dels temps. Evitar a les nostres veïnes i veïns el desplaçament presencial a les oficines municipals per a pagar aquests tributs també és un objectiu de la iniciativa. Continuarem treballant per a fer de l’Ajuntament de Rafelbunyol una administració innovadora i que facilite les seues relacions amb la ciutadania.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − catorze =

bombers
CCCC
bombers