25n
25N
25N

Rafelbunyol signa el Pacte dels Germanells

Rafelbunyol signa el Pacte dels Germanells
27/04/2020 -

“Continuar treballant per Rafelbunyol i els seus habitants”, aquest és el compromís essencial que recull el Pacte dels Germanells, l’acord polític promogut per l’equip de govern de l’Ajuntament de Rafelbunyol, pertanyent al Partit Socialista i que ha sigut elaborat conjuntament amb dues de les tres forces polítiques de l’oposició (Compromís i Ciutadans).

Els principals punts en els quals se centra aquest acord històric a Rafelbunyol s’emmarquen en unes línies estratègiques que són els pilars en els quals es basa l’enfortiment i la recuperació de Rafelbunyol: Reactivació de l’Economia Local, Formació i Ocupació, Garantir la Protecció social, Polítiques Inclusives, Educació i Sostenibilitat.

En paraules de l’alcalde de la localitat, Fran López: “Aquest pacte reflecteix què és Rafelbunyol: Un poble solidari, on les veïnes i veïns no dubten ni un segon a acostar el muscle i posar-se a treballar per a ajudar-se entre ells, al marge d’ideologies, sentiments o banderes, ja que la bandera que ací ens uneix és la del nostre poble. Agraïsc de cor a Compromís i Ciutadans que s’hagen sumat a aquest acord, ja que volem escoltar les seues propostes per a, entre tots, treballar per les millors solucions a cada situació”.

La portaveu socialista, Alicia Piquer, ha remarcat que “davant una situació extraordinària com aquesta el que ens demana la ciutadania és responsabilitat, allunyar-nos de posicionaments partidistes i sumar esforços perquè l’emergència i la crisi social i econòmica posteriors passen com més prompte millor. Per a la reconstrucció de Rafelbunyol necessitarem a totes les persones que vulguen sumar i aportar esforços i coneixements. D’aquesta hem d’eixir com més prompte millor, més forts i millors.”

El portaveu del grup municipal de Compromís, Mario Carrera, ha assenyalat “Des de Compromís per Rafelbunyol signem el Pacte fruit de la responsabilitat i el treball durant la crisi sanitària. El pacte estableix el marc d’actuació que ha de facilitar i prevaldre el diàleg del govern i les forces polítiques amb els agents socials i econòmics per a posar a les persones per davant de tot. És moment de sumar i buscar solucions així com que es convoquen nous plens perquè la democràcia no està en quarantena”

Des de Ciutadans, el seu portaveu, Asun García, indica “Des del minut zero de l’arribada de la Covid-19 al nostre país, el nostre partit va entendre que el prioritari davant una crisi mundial de tan gran magnitud era la unitat de tots, aparcant ideologies i interessos polítics. És moment de col·laborar i treballar en la mateixa direcció, conjuminar forces i resoldre problemes”. A més, García, ha destacat la necessitat de “treballar en equip i ser exigents amb la gestió”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 10 =