25n
Orgull
Orgull

Rafelbunyol finalitza la reforma de les instal·lacions del poliesportiu municipal

Rafelbunyol finalitza la reforma de les instal·lacions del poliesportiu municipal
14/08/2019 -

El poliesportiu de Rafelbunyol comptarà pròximament amb una nova pista de futbol 7 i una reforma dels seus frontons que faran d’aquest complex esportiu un espai polivalent on els veïns i veïnes puguen gaudir d’una variada oferta d’activitats, beneficiant la seua qualitat de vida i fomentant hàbits de vida saludables.

La recent construcció d’una nova pista poliesportiva coberta, es veu ara completada amb la construcció d’una pista de futbol 7. Un ambiciós projecte al qual s’han destinat 176.884,24 € euros, dels quals 169.384,34 € han sigut finançats pel Pla de Serveis d’Obres Municipals de la Diputació de València.

Una remodelació en la qual també s’ha actuat sobre el mal estat dels frontons i la seua falta d’il·luminació, amb una obra de rehabilitació i reparació de la superfície de joc, molt deteriorada pel pas del temps, així com la dotació d’enllumenat.

Aquesta actuació de 48.399,36 € ha sigut possible a través Pla Trinquets IFS 2018 de la Diputació de València.

Així mateix, l’Ajuntament, en el seu afany per oferir els millors serveis esportius a la ciutadania, inverteix no solament en noves instal·lacions sinó també en el manteniment de les ja existents.

El revestiment de les piscines descobertes del poliesportiu municipal es trobava molt deteriorat per l’ús de productes químics per al manteniment de les mateixes i per la neteja diària. Per això, i per a evitar la proliferació d’ens orgànics i garantir la salubritat de l’aigua, s’ha intervingut més de 4 mil euros en la millora del rejuntat del revestiment referit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 5 =