25n
25N
25N

Rafelbunyol acull la producció artística local "De les coses fragmentades"

Rafelbunyol acull la producció artística local "De les coses fragmentades"
01/09/2019 -

Hui a la Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultura de Rafelbunyol s’ha inaugurat la Mostra “De les coses fragmentades” del Taller Pintura local “Núvols en l’Àtic”.

Coincidint amb les festes del municipi, i dins de les propostes culturals d’aquesta programació, s’ha obert al públic aquesta mostra de pintura que reuneix els millors treballs realitzats pels i les alumnes del taller de pintura de Rafelbunyol, coordinats pel seu professor Josep Llopis.

Una exposició en la qual han participat 10 alumnes d’aquest taller: Àngela Badias, Mila Carbonell, José Castillo, Mª Àngels Civera, Amparo Durà, J.Manuel Borras, Carmen Marcos, Marta Carbonell, Pilar Félix, Puri Sepúlveda, Nuria Úbeda, Carmen Latorre, Marina Barrachina, Irene Pérez, Mª José Molada i Nieves Pastor

Cada any l’alumnat d’aquest taller se supera, presentant-nos una proposta diferent i captivadora. Segons Josep Llopis “volem inaugurar una nova relació entre l’espectador i l’obra, construint un nou significat dels objectes i de les coses fragmentades, trencades i pegades. Us animem a explorar i gaudir d’aquest procés: la cosificació fragmentada”.

A través de la tècnica del collage, trobem obres amb fotografies, papers, diaris, pintura, revistes, postals, objectes d’ús quotidià, fusta, roba, etc. Moltes parts inconnexes amb les quals s’aconsegueix una composició unificada, original i imaginativa.

En l’acte inaugural, els i les artistes que participen en la mostra han sigut acompanyats per la Regidora de Cultura, Alicia Piquer i representants de l’Ajuntament.

L’exposició oberta al públic durant tots els festejos de la localitat, és a dir, fins al fins al 10 de setembre.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 15 =

art en blanc