25n
25N
25N

Rafelbunyol comptarà amb l'edició més internacional del Rafelfestival

Rafelbunyol comptarà amb l'edició més internacional del Rafelfestival
04/10/2019 -

Rafelbunyol consolida el seu projecte de música contemporània amb la VIII edició del Rafel Festival i l’II Concurs d’Interpretació de Música de nova creació: Re_Cre@”.

Des del 12 d’octubre i fins al 3 de novembre, l’Auditori Rafelbunyol serà escenari de 8 concerts de música contemporània de destacats grups, locals, nacionals i internacionals.

A més, després de que la iniciativa aconseguira èxit en donar suport i difondre la música de nova creació amb el Concurs Re_Cre@, aquest certamen es consolida la seua trajectòria amb aquesta segona edició.

Tal és l’aposta del Rafelfestival per aquest concurs, dut a terme al costat del Festival ENSEMS amb el suport de l‘Institut Valencià de Cultura (IVC), l’Ajuntament de Rafelbunyol, i la Fundació SGAE, que obri la seua programació amb el grup guanyador de la primera edició Fukio saxophone Quartet.

A partir d’ací, el Festival només promet sorpreses, com la música portada des de l’altra part del món, l’actuació d’un dels grups més prestigiosos del panorama contemporani internacional o la mescla de la música de Banda, que tant ens identifica, amb Llorenç Barber amb una creació del mateix Barber per encàrrec del Rafel Festival i finançada íntegrament per l’INAEM (Institut Nacional d’Arts Escèniques i Música) en un concert a l’aire lliure en la plaça Sant Josep.

Des del Japó a Rafelbunyol, el duo Tsumug Ito de guitarra i koto, per al qual han compost importants compositors japonesos i internacionals, ens portarà un dels concerts més destacables, el 19 d’octubre, amb el seu repertori d’obres contemporànies que inclou estrenes dels compositors espanyols José Manuel López López i Juan José Eslava.

Un altre dels moments que ningú hauria de perdre’s és l’actuació de Spanish Brass i Cristina M. Gómez el 26 d’octubre, amb una creació d’estrena del compositor de Sueca Voro García i direcció escènica d’Amparo Urieta. El quintet, amb més de 30 anys de trajectòria en el món de la música de cambra, és un dels més dinàmics i consolidats dins del panorama musical internacional.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − cinc =

museo prehistoria