25n
25N
25N

Rafelbunyol estrena col·legi

Rafelbunyol estrena col·legi
16/09/2019 -

L’anhelat Col·legi Públic Núm.2 de Rafelbunyol ha obert hui les seues portes amb el començament del curs escolar. Un ambiciós projecte la consecució del qual era un objectiu prioritari per a l’actual govern de la localitat i que ja és una realitat.

La ‘volta al col·le’ en aquest curs 2019-2020 és diferent l’alumnat de Rafelbunyol. Després d’anys en aules massificades i algunes prefabricades, 400 escolars s’han assegut per primera vegada en els pupitres de l’inaugurat Centre Escolar.

L’alcalde, Fran López, acompanyat per part del seu equip de govern, visitava aquest matí el Centre per a donar la benvinguda a familiars i estudiants que recorrien amb curiositat les noves instal·lacions.

“Per fi és una realitat el que des de la nostra entrada en el govern va ser la prioritat: la posada en funcionament d’un nou centre educatiu. Només teníem el CEIP Mare de Déu del Miracle i havia arribat a convertir-se en el més massificat de tota la Comunitat Valenciana, una problemàtica a la qual, sens dubte, era urgent donar solució. Amb l’inici d’aquest curs escolar Rafelbunyol deixa de ser la població de la nostra Comunitat amb el col·legi amb major número d’alumnat, per a donar pas a una millor qualitat educativa i de l’ensenyament” afirma Fran López.

“Tot el claustre està il·lusionat amb aquesta nova etapa que comença hui, i que han treballat amb tot el cor per tindre l’escola preparada malgrat tot. Tenim una escola plena de gent amb ganes de transformar i fer bonic el procés educatiu” declarava Ruth Arroyo, directora del Centre.

El nou Col·legi compta amb 6 aules d’Infantil, 12 de Primària, un menjador amb capacitat per a 350 alumnes en dos torns, un trinquet de pilota i un habitatge.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 13 =