25n
25N
25N

L’alumnat de Rafelbunyol va celebrar el "Dia europeu sense cotxes"

L’alumnat de Rafelbunyol va celebrar el "Dia europeu sense cotxes"
02/10/2019 -

Els alumnes de 1r d’ESO de l’IES Rafelbunyol, els de 6é de Primària del CEIP Verge del Miracle i els del CEIP NUM 2 realitzaren el divendres passat una marxa en bicicleta, patins i a peu per celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible.

Amb l’objectiu de sensibilitzar la població més jove sobre una mobilitat sostenible, saludable i no contaminant, desenes d’estudiants dels centres educatius de la població, junt amb el seu professorat, van participar en les activitats organitzades coordinadament per commemorar el “Dia europeu sense cotxes”, dins de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura.

L’activitat, que va consistir en un passeig en bici per la població, va comptar també amb una activitat de reflexió i diversos jocs en el parc de la localitat La Senyera a fi d’estrényer vincles entre l’alumnat dels tres centres educatius.

Una jornada diferent, en la que també van col·laborar l’Ajuntament i l’AMPA, per a conscienciar del canvi climàtic i sobre les xicotetes i senzilles accions que podem fer per a lluitar contra ell.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =