25n
25N
25N

Rafelbunyol destinarà més de 220.000 euros als sectors més afectades per les restriccions de la pandèmia

Rafelbunyol destinarà més de 220.000 euros als sectors més afectades per les restriccions de la pandèmia
09/02/2021 -

“Aquesta crisi ha afectat molt a tots els sectors econòmics però especialment a l’hostaleria. Gràcies a aquesta ajuda podrem reactivar l’economia local i minimitzar els efectes de les mesures excepcionals que han limitat la seua activitat per les restriccions sanitàries” afirma Fernando Ciges, regidor de Comerç de l’Ajuntament de Rafelbunyol.

L’Ajuntament s’ha adherit al Plan Resistir de la Generalitat, a través del seu programa d’ajudes Paréntesis, per a crear un fons de cooperació que ascendeix a 222.389 € per gestionar la distribució de les ajudes als sectors afectats per la crisi a Rafelbunyol.

Una adhesió que comporta una modificació pressupostària per a habilitar el crèdit per a l’aportació municipal, ja que d’aquest fons, la Generalitat aporta (62,5%) 138.994 €, la Diputació València (22,5%) 50.037 € i l’Ajuntament de Rafelbunyol (15%) 33.358 €.

“Gràcies a la col·laboració i la unió de forces públiques podrem oferir suport als i les que més han patit aquesta crisi a la nostra localitat, en un front comú davant els grans efectes econòmics i socials de la covid-19” declara Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

Aquestes ajudes seran gestionades pel mateix Ajuntament i es distribuiran als autònoms i xicotetes empreses que desenvolupen activitats vinculades als sectors de l’hostaleria, oci i entreteniment, de la següent manera:

a) Una quantitat fixa de 2.000 € per cada persona treballadora autònoma o empresa amb un màxim de 10 persones treballadores.

b) Una quantitat fixa de 200 € addicionals per persona treballadora afiliada a la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020 en aquestes empreses.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 4 =