25n
25N
25N

Rafelbunyol celebra la seua primera Trobada d'Escoles en València

Rafelbunyol celebra la seua primera Trobada d'Escoles en València
21/05/2021 -

Rafelbunyol, per primera vegada en la seua història serà seu de la Trobada d’Escoles en València. Un encontre que hauria d’haver-se celebrat en 2020 i que a causa de la pandèmia fou ajornat a enguany.

Aquest cap de setmana comença la, anomenada, Retrobada amb la inauguració de l’exposició de cartells del Concurs del Sambori Local, el divendres a les 19 h a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura. Una mostra oberta al públic que podrà ser visitada fins al 30 de maig.

Dissabte, els actes continuen amb el lliurament de diplomes a tot l’alumnat participant dels tres centres educatius de la localitat. Un acte que es portarà a terme, amb aforament limitat, a les 19 hores a l’Auditori Rafelbunyol.

Aquesta programació continuarà, el 12 de juny amb el lliurament de premis tant del concurs de fotografia com d’insígnies i del Sambori Comarcal, també a les instal·lacions de l’Auditori municipal.

Unes actuacions que es porten organitzant per l’Ajuntament i la Comissió Organitzadora de la Coordinadora pel valencià Horta Nord des de 2019, amb tots els esforços posats per a realitzar-la en 2020. La covid-19 impossibilità la seua realització de manera presencial, però gràcies a la implicació de tots els Centres Educatius es continuà portant a terme de manera telemàtica.

“És molt important per a nosaltres i el nostre municipi la celebració de la Trobada d’Escoles en Valencià a Rafelbunyol. La defensa de la nostra llengua, de les nostres arrels i de l’educació en valencià són pilars fonamentals de la política del nostre equip de Govern” declara Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

“Per fi, hem pogut reprendre les activitats presencials aquest 2021 i encara que hàgem d’esperar fins a 2022 per a organitzar un acte de majors magnituds, ens ompli de satisfacció que per fi puguem celebrar com toca la retrobada d’Escoles en Valencià el pròxim any” afirma Rosa Azor, regidora d’Educació

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × quatre =