L'Ajuntament de Rafelbunyol aposta per avançar en el govern obert local

L'Ajuntament de Rafelbunyol aposta per avançar en el govern obert local
21/03/2019 -

L’Ajuntament de Rafelbunyol fa un pas més en la seua implicació pel desenvolupament de polítiques públiques de Govern Obert en l’àmbit local adherint-se als Grups de Treball de ‘Millora de la Transparència dels Òrgans Col·legiats de les Administracions Locals’ i al de ‘Participació Ciutadana en l’Àmbit Local’ de la Xarxa d’Entitats Locals per la Transparència i la Participació Ciutadana de la FEMP.

Els grups de treball estan compostos per professionals en aquestes àrees i la seua finalitat és impulsar l’obertura de les administracions públiques municipals.
A través d’aquesta iniciativa, l’ajuntament estreta les seues relacions amb la resta de municipis adherits quant a la col·laboració i a l’intercanvi d’experiències, solucions i recursos en transparència i participació ciutadana, així com en l’elaboració d’estudis i formulació de propostes en aquestes matèries.

El consistori, que des de maig de l’any passat forma part de la Xarxa d’Entitats Locals per la Transparència i la Participació Ciutadana de la FEMP, ja va assistir al desembre a la II Trobada de Transparència i a la III Assemblea General de la Xarxa.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 9 =

Festes Aldaia