25n
25N
25N

Rafelbunyol aprova la remodelació del CEIP Verge del Miracle

Aquesta aprovació dóna el tret d’eixida a l’execució de les obres de millora de centres educatius del Pla Edificant de Conselleria

Rafelbunyol aprova la remodelació del CEIP Verge del Miracle
30/03/2021 -

Es tracta d’un projecte de 6,6 milions d’euros, consistent en la demolició dels edificis de primària d’aquest col·legi, a més de la remodelació dels seus patis. Una actuació, la qual es desenvoluparà durant els pròxims anys, que millorarà la qualitat del servei educatiu.

“Aquesta és una gran notícia per a Rafelbunyol. Després de la inauguració del CEIP Els Germanells, amb aquest projecte la localitat comptarà amb dos centres educatius adaptats als nous temps que garantiran un una educació de qualitat, igualitària i en les millors condicions possibles per al nostre alumnat” declara Rosa Azor, regidora d’Educació.

“Volem que tots els xiquets i xiquetes gaudisquen de les millors instal·lacions educatives possibles. El CEIP Verge del Miracle ens ha vist créixer a tots i totes i és una prioritat modernitzar-ho per a equiparar-ho al nou CEIP” afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × un =