25n
25N
25N

Rafelbunyol aprova per unanimitat el Pla d'Infància i Adolescència per als pròxims 4 anys

Rafelbunyol aprova per unanimitat el Pla d'Infància i Adolescència per als pròxims 4 anys
29/09/2020 -

Aquest pla, impulsat pel govern municipal i que compta amb la ratificació de tots els grups polítics, té com a objectiu que Rafelbunyol siga reconeguda “Ciutat Amiga de la Infància” per UNICEF.

En el ple de l’Ajuntament de Rafelbunyol celebrat ahir, tots els grups polítics representats van aprovar per unanimitat el Pla d’Infància i Adolescència de Rafelbunyol per als pròxims 4 anys.

Aquest Pla Estratègic, elaborat per l’equip municipal en col·laboració amb el grup de treball del Consell d’Infància i Adolescència de Rafelbunyol, cerca implementar set línies estratègiques que contenen més de 20 projectes entre els quals es troben iniciatives com ‘A Peu per Rafelbunyol’. L’objectiu d’aquest Pla és que Rafelbunyol reba el títol de ‘Ciutat Amiga de la Infància’, atorgat per UNICEF.

En paraules de l’alcalde de la localitat, Fran López: “Fer de Rafelbunyol una ciutat referent en polítiques d’infància i adolescència en tota la Comunitat Valenciana és un dels objectius principals d’aquest equip de govern. Agraïm a la resta de forces polítiques que donen suport a aquesta iniciativa per unanimitat i els emplacem, al costat de totes les xiquetes i xiquets de Rafelbunyol, a realitzar les aportacions que vulguen per a enriquir tots els projectes que s’implementaran”.

Per part seua, la regidora d’Infància i Joventut, Rosa Azor: “Aquest Pla és una base sobre la qual es comença a treballar. El Projecte s’emportarà al CLIA per a la seua valoració i, si detecten necessitats prioritàries que no estan reflectides en aquest, puguen ser partícips del procés de disseny i implementació, realitzant les modificacions que siguen necessàries”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + nou =