caixa popular

Rafelbunyol ampliarà el seu centre de salut

Rafelbunyol ampliarà el seu centre de salut
13/11/2018 -

Rafelbunyol per fi tindrà un Centre de Salut adequat a la seua taxa de població. La coordinació i implicació dels dos equips, el de la Conselleria i l’Ajuntament ha fet possible que la cessió del terreny ja siga efectiva i que per a 2019 es realitze el projecte d’ampliació.

Una inversió de 450.000 € que destinarà la Conselleria de Sanitat Universal i Salut pública, segons recull el pressupost de la Generalitat Valenciana a l’epígraf d’inversions reals previstes per a 2019, a les obres de remodelació i ampliació del Centre de Salut de Rafelbunyol.

La regidora de Sanitat, Alicia Piquer, declara la satisfacció de l’equip de govern de l’Ajuntament de Rafelbunyol davant la resposta positiva i ràpida de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut pública.

“L’ampliació del Centre de Salut era un dels objectius en la millora d’equipaments d’aquesta legislatura, l’altre era el col·legi de primària que ja s’està construint. Des de l’Ajuntament hem reivindicat que el creixement de la nostra població requeria que els serveis bàsics de salut es prestaren en unes instal·lacions adequades. L’edifici actual es va dissenyar per a una població de menys de 6.000 habitants i actualment estem prop dels 9.000, amb l’ampliació es podran millorar els serveis d’infermeria, de la matrona, pediatria o ampliar les consultes dels metges” afirma Alicia Piquer.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + set =

mac mislata 2019