25n
25N
25N

Rafelbunyol aprova la seua adhesió a la Xarxa d'Entitats Locals per al desenvolupament dels ODS de l'Agenda 2030

Rafelbunyol aprova la seua adhesió a la Xarxa d'Entitats Locals per al desenvolupament dels ODS de l'Agenda 2030
09/12/2020 -

El Ple de l’Ajuntament de Rafelbunyol va aprovar en la sessió celebrada el passat 30 de novembre l’adhesió de l’entitat a la recentment creada Xarxa d’Entitats Locals per al desenvolupament dels ODS de l’Agenda 2030 de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

L’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible és un pla d’acció de Nacions Unides que pretén avançar cap a societats amb un creixement econòmic inclusiu i major cohesió i justícia social, en pau i amb un horitzó mediambiental sostenible, mitjançant la implementació dels 17 Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS).

En aquest sentit, des de la FEMP s’ha creat la Xarxa d’Entitats Locals per a desenvolupar els ODS de l’Agenda 2030, que té com a objectiu conjuminar esforços per a combatre la desigualtat en l’esfera econòmica, social i ambiental dels municipis i vetllar per la responsabilitat dels governs locals per a localitzar i implementar els ODS de l’Agenda 2030.

Tal com ha explicat Fran López, alcalde de Rafelbunyol, “aquesta adhesió suposa una oportunitat per a implementar els ODS de l’Agenda 2030 de manera transversal en les polítiques públiques del nostre municipi i aconseguir millors resultats”.

A més, des d’aquesta Xarxa s’oferirà informació, pautes i propostes d’actuació per a fer front a la situació provocada per la COVID-19 des de les premisses establertes en l’Agenda 2030.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =