25n
25N
25N

Rafelbunyol, un dels primers pobles a obrir la piscina municipal

Rafelbunyol, un dels primers pobles a obrir la piscina municipal
02/06/2020 -

Dilluns passat, amb la la Comunitat Valenciana en Fase 2 del procés de desescalada i estant contemplades aquest tipus d’activitats, l’Ajuntament de Rafelbunyol va obrir al públic la seua piscina municipal, sent un dels primers municipis de la Comunitat Valenciana a fer-ho.

Aquesta obertura ha tingut lloc després d’haver realitzat l’ajuntament les mesures pertinents de condicionament de les instal·lacions i adoptat les mesures de seguretat necessàries per a garantir a les persones usuàries les condicions sanitàries i higièniques exigides.

En paraules del regidor d’Esports, Tono Ros: “Som un dels primers municipis a obrir la piscina perquè hem treballat amb la prevenció com a primer objectiu. A més, aquesta obertura enllaça amb la vocació d’aquest ajuntament per fomentar l’oci esportiu i saludable, com hem fet durant la quarantena a través de la iniciativa online Rafelbunyol No Para”.

Per part seua, l’alcalde de la localitat, Fran López, va destacar que “Rafelbunyol és un municipi que somia ser un referent en oci esportiu i salut pública, són molts els projectes implementats des de l’ajuntament en aquest sentit. L’obertura de la piscina municipal continua eixe deixant de treball dedicat a l’esport, la salut i el benestar”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 13 =