25n
25N
25N

Rafael Serrallet serà l'encarregat d'iniciar les Festes de Xirivella 2019 amb el pregó

Rafael Serrallet serà l'encarregat d'iniciar les Festes de Xirivella 2019 amb el pregó
22/07/2019 -

El músic xirivellero i guitarrista internacional Rafael Serrallet serà l’encarregat de fer el pregó institucional que donarà inici a les Festes de Xirivella el pròxim 31 d’agost en la plaça de la Concòrdia, al costat de l’Ajuntament.

Serrallet és un guitarrista clàssic, Doctor en Música per la Universitat Politècnica de València i amb el Diploma d’Estudis Avançats en pedagogia musical per la UNED. Vinculat sempre a Xirivella, en 1991 va fundar l’Escola Municipal Coral Andarella de Xirivella, animant als xiquets i xiquetes a unir-se, i fent que a poc a poc l’associació augmentara el nombre d’inscrits, hui dia encara en funcionament.

Ha actuat en espais com el Lincoln Center de Nova York, la National Gallery d’Ottawa, o el Mozart Music Hall de Sao Paolo, a més de tocar amb orquestres com la Filharmònica d’Ucraïna, o l’Orquestra Simfònica Nacional de Panamà. I compagina les seues activitats com a concertista amb la direcció de l’Institut Internacional de Música Ibèrica.

En 2010 l’Ajuntament de Xirivella li va atorgar el premi “Homenatge a la nostra gent”, un reconeixement per la seua trajectòria artística. Enguany farà de mestre de cerimònies al seu poble per a donar la benvinguda a les nostres festes, a més de gaudir de la seua professionalitat enfront de la guitarra.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − quatre =

caixaontinyent
ruta massamagrell
paterna