25n
25N
25N

Rafael Rubio serà el nou subdelegat del Govern en substitució de José Roberto González

Rafael Rubio serà el nou subdelegat del Govern en substitució de José Roberto González
29/06/2020 -

El socialista Rafael Rubio, en l’actualitat coordinador general de l’Àrea de Desenvolupament Urbà i Habitatge a l’Ajuntament de València, serà el nou subdelegat del Govern a València, segons han confirmat a Europa Press fonts de la Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana. Rubio substitueix en aquest càrrec a José Roberto González Cachorro després de la seua dimissió la setmana passada.

El nou subdelegat del Govern ha ocupat diferents càrrecs polítics com el de regidor del PSPV i portaveu d’aquesta formació en el consistori de la capital valenciana; portaveu socialista en la Diputació de València, i diputat autonòmic en les Corts Valencianes. Així mateix, ha tingut diverses responsabilitats en la direcció del PSPV-PSOE, tant a la ciutat de València com en l’àmbit autonòmic.

Rafael Rubio és funcionari del Cos de Gestió de l’Administració General de l’Estat (en situació d’excedència voluntària), i funcionari de l’Ajuntament de València, tècnic superior d’Administració Especial (en situació de serveis especials).

A més, és professor EGB (Universitat de València); llicenciat en Geografia i Història, Secció Geografia (Universitat de València) i Grau en Dret (Unir), així com diplomat en Anàlisi Territorial (Universitat Politècnica de València).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − cinc =

bombers