caixa popular

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, rep a Lívia Járóka, vicepresidenta del Parlament Europeu

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, rep a Lívia Járóka, vicepresidenta del Parlament Europeu
09/03/2018 -

Convidada per la Federació Maranatha, la vicepresidenta del Parlament Europeu, Lívia Járóka ha visitat Burjassot per a conèixer la realitat del poble gitano en el municipi. Una visita en la qual no ha volgut deixar passar l’oportunitat de visitar l’Ajuntament de la ciutat, sent rebuda per l’alcalde, Rafa García, i pel regidor de Policia i Seguretat Ciutadanana, Manuel Pérez Menero.

Lívia, política hongaresa d’origen romaní, ha volgut conèixer de primera mà les necessitats i peticions del poble gitano burjassoter i ha brindat la seua ajuda a l’alcalde de Burjassot, Rafa García, per a poder aconseguir fons europeus que puguen ser invertits en el municipi.

Única europarlamentària gitana, Lívia va escoltar atentament les reivindicacions dels representants de la Federació Maranatha que li van plantejar diferents qüestions relacionades amb la falta d’ajudes o la falta d’una bona distribució de les mateixes i, la qual cosa és més important, la necessitat que es compte amb els gitanos, de primera mà, per a desenvolupar les estratègies europees que els afecten.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 1 =

sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018