25n
25N
25N

Rafa Climent: 'Les empreses poden sol·licitar les ajudes de suport a la participació en fires internacionals fins al 8 d'octubre'

Rafa Climent: 'Les empreses poden sol·licitar les ajudes de suport a la participació en fires internacionals fins al 8 d'octubre'
05/10/2016 -

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació, Rafa Climent, ha animat a les empreses a apostar per la innovació i la internacionalització com a garantia de competitivitat durant les visites que ha realitzat a les instal·lacions de les empreses IML Solutions, a Ibi, i Grup Soledad a Alcoi.

En primer lloc, Rafa Climent s’ha desplaçat a Ibi amb motiu de la inauguració de les noves instal·lacions de l’empresa IML Solutions, empresa pionera en l’etiquetatge d’envasos del sector alimentari i industrial.

Climent ha destacat l’aposta per la internacionalització “d’aquesta empresa amb més de 80 empleats, 4 oficines internacionals i amb prop del 80% de la seua producció destinat a l’exportació”. En aquest sentit, Climent ha ressaltat el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible a la internacionalització de les empreses valencianes a través d’IVACE Internacional i la direcció general d’Internacionalització.

“Un dels recursos que posem a la disposició de les empreses – ha afegit – són les ajudes econòmiques per a facilitar la seua eixida a l’exterior. Precisament ara mateix està obert el termini de l’ordre de la direcció general d’Internacionalització amb la qual donem suport la participació en les principals fires internacionals. Una ordre que compta amb 1’5 milions d’euros i el termini dels quals acaba el pròxim 8 d’octubre”.

Aquesta ordre es complementa amb l’ordre d’ajudes per a donar suport els plans d’internacionalització de les empreses que IVACE publicarà abans de final d’any i que compta amb 5 milions d’euros.

Climent ha continuat la jornada a Alcoi, on ha visitat les instal·lacions d’una de les empreses de Grup Soledad, dedicat a la producció, distribució i comercialització del pneumàtic, així com al tractament del cautxú per a la seua reutilització, renovació i reciclatge.

Durant la visita, representants de l’empresa han explicat al conseller les recerques realitzades per a construir baranes de protecció viària de cautxú que permeten augmentar la seguretat dels motociclistes, així com els projectes relacionades amb la fabricació de ponts i rails de trens.

En aquest sentit, Rafa Climent ha felicitat a l’empresa per la seua aposta per la innovació que “és la base de l’èxit del present i del futur de les nostres empreses, un esforç que mai és suficient i per açò hem destinat només en 2016 45 milions d’euros a la innovació de les nostres empreses”.

Al final de la visita Rafa Climent ha afirmat que “en l’escenari de recursos limitats en el qual ens trobem el nostre objectiu com a Administració és tractar de traure el major rendiment a les eines amb les quals treballem, recolzar a les empreses i facilitar el seu dia a dia així com generar un ambient de tranquil·litat i confiança perquè les empreses puguen ampliar les seues naus, la seua producció, les seues xarxes en l’exterior i, en definitiva, perquè puguen generar riquesa i llocs de treball”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =