25n
25N
25N

Rafa Climent destaca que el benestar laboral és fonamental per al canvi de model productiu impulsat pel Consell

Rafa Climent destaca que el benestar laboral és fonamental per al canvi de model productiu impulsat pel Consell
30/09/2016 -

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha destacat que “el benestar laboral és fonamental per al canvi de model productiu en el qual estem treballant des del Consell, que ha d’estar basat en l’economia real, en el primer sector i en el sector de la transformació”.

“Per tant hem de conscienciar a tots els empresaris, agents socials i a la societat en general que hem de prendre mesures per a no tenir cap accident en cap de les empreses del nostre territori, hem de prevenir per a guanyar en eixe benestar laboral que volem”.

Climent ha visitat el certamen Laboralia en Fira València, que s’ha recuperat després de cinc anys sense celebrar-se, gràcies a l’impuls organitzatiu de l’Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball (INVASSAT).

El conseller ha ressaltat la importància de la recuperació de Laboralia: “hem recuperat esta fira enguany de forma austera, ja que per exemple l’última que es va celebrar fa cinc anys va costar 250.000 euros i aquesta s’ha realitzat amb els mitjans del INVASSAT a cost zero. A poc a poc anirem ampliant-la, donant-li més empaquetatge per a convertir-la en una fira digna com mereix el territori valencià”.

En este sentit, Rafa Climent ha manifestat “que hem de fer una aposta perquè siga anual i treballar en eixa línia de conscienciació i d’inversió en eixe benestar laboral que és el que desitgem”.

“Venim d’uns anys de crisis en els quals els que es dediquen als sectors productius han deixat una mica de costat invertir en el fet relacionat amb el benestar laboral i per açò és molt important tornar a posar el xip de la prevenció i el benestar en tots els agents socials per a aconseguir nivell zero d’accidents laborals”, ha explicat el conseller d’Economia.

En el certamen Laboralia, un total de 28 signatures expositores, tant d’Espanya com de països com França, Dinamarca o Alemanya, mostren les últimes innovacions tecnològiques en matèria de prevenció de riscos laborals. A més, s’està celebrant un Congrés amb més de 120 ponències, entre els temes de les quals s’aborden la violència de gènere i l’assetjament laboral en el treball.

Rafa Climent també ha visitat el certamen Ecofira/Egética 2016 per a conéixer les últimes innovacions en matèria d’eficiència energètica. Este certamen reuneix 58 signatures expositores amb els últims avanços en matèria mediambiental i d’eficiència energètica i també inclou, entre altres activitats, xarrades tècniques sobre patents i energies renovables, solucions de electromobilitat i aplicacions per al biogàs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + deu =

museo prehistoria