25n
25N
25N

Ràdio Escola es presenta a Picassent

Ràdio Escola es presenta a Picassent
24/01/2018 -

El projecte pedagògic d’Escola Valenciana es presenta als centres educatius de la localitat amb el suport de l’Ajuntament de Picassent.

Ràdio Escola és un projecte d’Escola Valenciana que pretén utilitzar la ràdio com a ferramenta didàctica a l’aula i així millorar la pedagogia en valors i la creativitat en qualsevol de les matèries de la docència. Aquest projecte consisteix a instaurar un estudi de gravació propi als centres escolars adherits, rebre una formació dirigida al professorat per descobrir la ràdio com a ferramenta didàctica de treball i entrar a formar part d’una xarxa de ràdios escolars per intercanviar experiències.

L’Ajuntament de Picassent ha organitzat una reunió entre els coordinadors d’aquest projecte i representants de les escoles de Picassent. Conxa Garcia, Alcaldessa de Picassent, Alba Veryser, coordinadora de Ràdio Escola, Vicent Font, coordinadora pel valencià de l’horta sud d’Escola Valenciana, Puri Herrero, directora CEIP Sant Ignasi, Charo Ramos, directora CEIP Príncep d’Espanya, Marta Espí, directora CEIP Mare de Déu de Vallivana, Paco Fons, director Col·legi Sant Cristofor Màrtir, i Sergi Valero, representant de Les Carolines han contemplat la possibilitat d’instaurar aquest projecte als centres educatius de Picassent.

Ràdio l’Om amb Ràdio Escola

El projecte d’Escola Valenciana està ja present en 35 centres educatius de tota la Comunitat Valenciana, entre ells l’Escola Comarcal de Picassent, i busca crear una xarxa de ràdios escolars per compartir continguts entre els diferents centres. Una de les propostes del projecte és un programa setmanal amb continguts elaborats pels xiquets i xiquetes de les escoles i que s’emet en diferents ràdios arreu del territori (XEMV, Ràdio Terra, Peque Ràdio…). Aquest espai radiofònic està dirigit per Alba Veryser, picassentina i coordinadora de Ràdio Escola, i produït als estudis de Ràdio l’Om, Emissora Municipal de Picassent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − huit =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
diputacion covid19