25n
25N
25N

Quinze persones comencen a escriure les primeres pàgines del Taller d’Escriptura Creativa

Todas ellas un denominador común: la pasión por la escritura y por la lecturaTotes elles un denominador comú: la passió per l’escriptura i per la lectura

Quinze persones comencen a escriure les primeres pàgines del Taller d’Escriptura Creativa
24/02/2017 -

“Estic en un grup d’escriptura de Picanya però tenia moltes ganes que es fera alguna cosa així en el meu poble”, “Las xarxes socials i Internet m’han ajudat a soltar-me amb l’escriptura i a trobar gent amb les meues mateixes inquietuds”, “Mai he escrit però llig moltíssim i crec que tinc coses que dir”, “Escriure em serveix de teràpia”, “Quan no m’agrada el final d’una novel·la, em pose a escriure i li canvie el final”, “Timc mil coses en el cap però em falta tècnica, posar ordre al caos i saber com dir el que vull dir”, ·”Tinc a mig fer dues novel·les però vull seguir aprenent a escriure”.

Totes aquestes i altres frases van ser pronunciades ahir en la primera sessió del Taller d’Introducció a l’Escriptura Creativa que va tenir lloc en la Casa de Cultura de Burjassot. Són testimoniatges que van eixir en les presentacions que les quinze persones matriculades en el taller de moment van fer sobre elles mateixes i en totes elles un denominador comú: la passió per l’escriptura i per la lectura, les ganes d’escriure i d’aprendre i millorar a fer-ho. Durant la presentació, van comptar amb la companyia de la vicepresidenta de l’IMCJB, Maria Viu i de la regidora de Cultura i Joventut, Estefanía Ballesteros.

Catorze dones i un home són les que s’han matriculat en aquest primera experiència d’escriptura creativa a Burjassot, un taller que impartit per Alicia Muñoz Alabau, ha començat a escriure les seues primeres pàgines sota un lema, a partir d’una frase d’Oscar Wilde: “Per a escriure solament fan falta dues coses: tenir alguna cosa que dir i dir-la“.

El taller d’Introducció a l’Escriptura Creativa es desenvoluparà tots els dimecres de 19h a 20:30h, en la Casa de Cultura, fins al 31 de maig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + tretze =