25n
25N
25N

Quin evitarà les flames? En dos dies es coneixerà el Ninot Indultat Infantil

El 14 es clausura l’exposició infantil i a partir de les 17.00 hores es coneixerà el veredicte popular

Quin evitarà les flames? En dos dies es coneixerà el Ninot Indultat Infantil

Nervis, il·lusió, emoció… molts són els sentiments que s’aglutinen en el cor de les comissions falleres. Totes tenen el seu Ninot en l’Exposició del Ninot, totes volen que el seu siga el que evite el foc el pròxim 19 de març. Però solament un ninot infantil i un de major seran els triats per aclamació popular. Dos dies resten per a gaudir d’este espectacle faller on es concentren més de 700 figures esperant ser votades. Dos dies per a conéixer el triat, dos dies per a votar al teu favorit.

img_5268El Museu Príncep Felipe acull, per segon any, l’Exposició del Ninot que estarà oberta fins al pròxim 15 de març, nit de la Plantà. No obstant això, serà el 14 quan a partir de les 18.00 hores en les quals es coneixerà el veredicte infantil quan les comissions aniran retirant el seu ninot i traslladant-lo a les seues demarcacions per a realitzar la plantà dels monuments infantils doncs el 15 al matí passa el jurat a la recerca de la millor falla del 2017.

La mateixa operació es repetirà el 15 quan es done per clausurada l’Exposició del Ninot 2017 i es conega el Ninot Indultat major. A partir de les 18.00 les comissions, una vegada conegut el que se salva de les flames, es portaran els seus ninots per a plantar-los a la nit en les seues respectives falles doncs el 16 al matí passa el jurat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + divuit =

museo prehistoria