La denúncia de Quim Monzó d'adoctrinament: "em va assotar amb unes cebes rostides a les quals ell denominava calçots"

Milers de denúncies falses i fakes inunden les xarxes amb aquesta campanya que ha donat un gir inesperat per al PP

Salvador Altimir

La denúncia de Quim Monzó d'adoctrinament: "em va assotar amb unes cebes rostides a les quals ell denominava calçots"
08/05/2018 -

“El 3 de maig el professor de música em va reprendre quan en interpretar”. Així comença la particular deníncia “anònima” del conegut escriptor Quim Monzó. La campanya del PP contra l’adoctrinament en les aules valencianes ha pegat un gir inesperat. L’escriptor Quim Monzó ha “trolejat” en la web de la campanya amb una denúncia precisament contra el Partit Popular. Ell no és l’únic perquè milers de seguidors estan inundant les xarxes amb les denúncies anònimes i falses per a burlar-se d’aquesta iniciativa.

En concret, el reconegut escriptor ha presentat aquesta denúncia que s’ha pogut veure a través del compte de twitter. En ella, utilitza el pseudònim “Chimo Monzó Vidal” i aquest correu electrònic “nomosfarancatalans@hotmail.biz“. El centre escolar en qüestió és l’Institut Antonio de l’Hostal. La seua denúncia comença així: “el 3 de maig el professor de música em va reprendre quan en interpretar amb flauta travessera la Muixeranga, la meua experiència va fer que les notes foren “el nuvi de la mort”. Com a càstig, em va assotar amb unes cebes rostides a les quals ell denominava calçots introduint-me finalment per la uretra un dels susdits calçots

Sens dubte les xarxes s’han omplert de denúncies anònimes seguint aquest particular gir de la campanya amb un gran toc d’humor.

https://twitter.com/ElComboi/status/993065229385953280

https://twitter.com/ElComboi/status/993234737400557569

https://twitter.com/ElComboi/status/993059391174840320

El PP seguirà amb la seua caça de bruixes

BeatrizZGasc-BronchudAquest dilluns la Portaveu d’Educació del Grup Popular en les Corts, Beatriz Gascó, ha assenyalat que “el PPCV ha constatat la necessitat de l’eina No a l’adoctrinament per a defensar la llibertat de la comunitat educativa”.

Gascó ha advertit que “des del PP seguirem defensant a tots els membres de la comunitat educativa que senten que s’estan vulnerant els seus drets. És evident que una eina com la plataforma de “No a l’adoctrinament” feia falta i prova d’açò són les queixes que s’està rebent en els quatre dies de funcionament, sobretot per part dels professors“.

 

Compromís ho qualifica de delicte d’odi

Per al diputat de Compromís, Josep Nadal, “instigar als pares i mares a realitzar denúncies sobre els docents dels seus fills és una barbaritat inacceptable“.

Este enèsim atac del PP a l’honorabilitat i professionalitat dels nostres docents evidencia la catadura moral dels dirigents populars, que davant els innegables avanços que el govern del Botànic està duent a terme en el nostre sistema educatiu no han trobat altra estratègia que tractar de sembrar l’odi en les aules“, ha assenyalat Nadal.

Des de Compromís es dubta de la legalitat d’esta “injusta i insuportable persecució que pretén estendre el PP als centres educatius. Estes evidents incitacions a l’odi que fomenten des del PP no han de tindre cabuda en un estat de dret“.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − set =

turismo salou